Γάμος

Συγχαρητήρια για την μεγάλη αυτή στιγμή της ζωής σας! Με τα ειδικά διαμορφωμένα προσωπικά προγράμματα, θα μάθετε ό,τι χρειάζεστε για να σταθείτε στην πίστα και να μοιραστείτε μαζί μια τόσο όμορφη στιγμή για την υπόλοιπη ζωή σας! Ως ειδικοί, υποσχόμαστε η χορογραφία του γάμου σας να είναι τόσο εύκολο να τη θυμάστε, ώστε να μην γίνει άλλο ένα άγχος στην προετοιμασία του γάμου και τη ζωή σας.

Ο Πρώτος Σας Χορός...

Είναι η πιο σημαντική στιγμή για ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Είναι το πρώτο πράγμα που θα μοιραστείτε σαν παντρεμένο ζευγάρι. Θα σας θυμίζει την αγάπη που σας ένωσε και κατέληξε σε αυτό το ευτυχές γεγονός.

Πόσο Πριν Από Τον Γάμο Πρέπει Να Ξεκινήσουμε Μαθήματα;

Το συντομότερο δυνατόν! Αν και μπορείτε να σκεφτείτε ότι πρέπει να είναι τελευταίο στον κατάλογό σας, θυμηθείτε ότι μόνο τρία πράγματα θα σας μείνουν μετά από το γάμο: η αγάπη σας, τα δαχτυλίδια, και η δυνατότητά σας να χορέψετε. Αφιερώστε το χρόνο να γίνει σωστό, να μην το σκεφτείτε σαν "άλλο ένα πράγμα που έχουμε να κάνουμε". Αν και συνήθως οι περισσότεροι καταλήγουν να έρθουν στην σχολή τον τελευταίο μήνα, εμείς προτείνουμε περίπου 2 μήνες πριν από τη μεγάλη ημέρα. Και ελάτε έπειτα για μια επανάληψη μια εβδομάδα πριν.