Σπούδασε επαγγελματικό Χορό και πάρε θέση στην αγορά εργασίας.

Στις ακαδημίες χορού “Galena’s Dance Studios” οι νέοι χορευτές προετοιμάζονται με τρόπο ώστε να μπορούν να τα ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας ως επαγγελματίες, ικανοί να διδάξουν χορό σε προχωρημένο επίπεδο, αλλά και να εκμεταλλευτούν εναλλακτικές επαγγελματικές επιλογές αξιοποιώντας το ταλέντο τους.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης, οι σπουδαστές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους ανεβάζουν χοροθεατρικές παραστάσεις και Musical ανοιχτές στο ευρύ κοινό!                                                                         Με την αποφοίτηση από τις σχολές μας, ο εκάστοτε μαθητής, αποκτάει δίπλωμα με διεθνής αναγνώριση. Ένα πτυχίο, που τους δίνει τη δυνατότητα να εργαστούν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.
Εκατοντάδες απόφοιτοι των “Galena’s Dance Studios” εργάζονται σήμερα σε διάφορες σχολές χορού σε όλη την Ελλάδα ή έχουν ανοίξει οι ίδιοι τη δική τους επιχείρηση (σχολή χορού). Υπάρχουν όμως και παραδείγματα αποφοίτων που εργάζονται με επιτυχία σε σχολές χορού στο εξωτερικό.

Στις σχολές μου, οι καθηγητές αλλά και οι μαθητές  τους, έχουν τιμηθεί επανειλημμένα από διεθνείς οργανισμούς με υποτροφίες για τις υψηλότερες βαθμολογίες παγκοσμίως σε διαφορετικά στυλ χορού.

 

Σχετικά Άρθρα

Χορογραφία Γάμου

Χορογραφία γάμου (Wedding Dance) Η Χορογραφία γάμου είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε πολλούς γάμους, καθώς

Σπούδασε επαγγελματικό Χορό και πάρε θέση στην αγορά εργασίας. Στις ακαδημίες χορού “Galena’s Dance Studios”