Επαγγελματικά διπλώματα χορού – Πτυχία

Οι ακαδημίες χορού “Galena’s Dance Studios” σε συνεργασία με τις παγκόσμιες ομοσπονδίες χορού IDTA, Unesco, WDSF, WDF σας παρέχουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε διεθνής αναγνωρισμένα Διπλώματα σε όλα τα είδη χορού σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Study professional dance

Στης σχολές μας οι νέοι χορευτές προετοιμάζονται με τρόπο ώστε να μπορούν να τα ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας ως επαγγελματίες, ικανοί να διδάξουν χορό σε προχωρημένο επίπεδο, αλλά και να εκμεταλλευτούν εναλλακτικές επαγγελματικές επιλογές αξιοποιώντας το ταλέντο τους.


Επιπλέον, στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης, οι σπουδαστές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους ανεβάζουν χοροθεατρικές παραστάσεις και Musical ανοιχτές στο ευρύ κοινό!

Με την αποφοίτηση από τις σχολές μας, ο εκάστοτε μαθητής, αποκτάει δίπλωμα με διεθνής αναγνώριση. Ένα πτυχίο, που σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστείτε σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Study professional dance
Εκατοντάδες απόφοιτοι των “Galena’s Dance Studios” εργάζονται σήμερα σε διάφορες σχολές χορού σε όλη την Ελλάδα ή έχουν ανοίξει οι ίδιοι τη δική τους επιχείρηση (σχολή χορού). Υπάρχουν όμως και παραδείγματα αποφοίτων που εργάζονται με επιτυχία σε σχολές χορού στο εξωτερικό.

Στις σχολές μας οι καθηγητές αλλά και οι μαθητές τους, έχουν τιμηθεί επανειλημμένα από διεθνείς οργανισμούς με υποτροφίες για τις υψηλότερες βαθμολογίες παγκοσμίως σε διαφορετικά στυλ χορού.